Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart Cirkel – Men Only – De Kracht van Kwetsbaar

13 oktober 2018 @ 10:00 - 17:00

€75
Mannen Hart Cirkel 20181013 Leersum met Henny Cramers

Mannenwerk?

Blèh! … dat was hoe ik er lang over dacht …

Ik kreeg jeuk tussen mijn schouderbladen van termen als “mannenwerk” en “broederschap”. Erg kort door de bocht was mijn gedachte: ik weet hoe ik er uitzie tussen mijn benen, dus ik ben een man. Punt. En al dat gedoe over “echte mannen” … wat is dat dan?

Het heeft dan ook even geduurd eer ik over de drempel stapte om eens een aantal dagen alleen met een groep andere mannen door te brengen. En kon ontdekken hoe bijzonder en waardevol het kan zijn, om alleen met andere mannen, zonder vrouwen dus, samen te zijn. Hoe bijzonder en waardevol broederschap is. En WAT het is, voor mij: tussen en met andere mannen kunnen ontspannen, andere mannen kunnen vertrouwen. Geen concurrentie, maar aandacht, compassie en steun. Geen slappe hap, heel direct en duidelijk. Echt.
 
In een veilige setting, waarin alles er mag zijn, alles van elke man welkom is. Dat overal ruimte voor is. Dat iedereen gehoord wordt.
 
Ja, ook voor mannen nodig … VEILIGHEID. Zeker als het erop aan komt zich emotioneel bloot te geven.
 
Ik ken het zelf zo goed en kom ik het zo vaak tegen, bij mannen, hoe klein ze zich soms voelen, hoe onzeker, hoe machteloos soms of wanhopig zelfs … hoe moeilijk ze dat vinden, vanuit een conditionering om sterk te moeten zijn. Altijd de rots. Hoe graag ze die rots ook WILLEN zijn. En soms is het er even niet. Soms is het even op. Ik gun het mannen zo om even te mogen instorten. Hun hart te mogen uitstorten. Dat in elk geval van zichzelf te mogen. En daar ook in ontvangen te worden. Liefdevol. Begripvol. Zacht.
 
Om daarna weer lekker op volle kracht voort te gaan. Want dat is zo mooi … hoe meer ruimte er is voor “klein”, hoe meer ruimte er ook is voor “groot(s)”!
 
Durf jij het, om ook klein te zijn? En durf je ook om groot(s) te zijn? Durf je zowel de leeuw als de muis in jou de vrije ruimte te geven?
 
Zaterdag 13 oktober is er voor 12 mannen plek in de Men Only Hart Cirkel.

Kom, en ontdek samen met andere mannen de kracht van kwetsbaar. Leer beter leiding te nemen, in je leven, werk en relatie(s). Onderzoek hoe je er kunt zijn voor de vrouw(en) in je leven EN daarin trouw aan jezelf blijft. VRIJ.

Je hoeft het niet alleen te doen! (en dat is allerminst een teken van zwakte …)

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€75
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Verbinding in Vrijheid
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hooiberg Leersum
Nieuwe Steeg 20
Leersum, Utrecht 3956 RD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (6) 51890742
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Geef een reactie

Dit event is *VOL* - stuur een bericht naar events@verbindinginvrijheid om op de wachtlijst geplaatst te worden.