Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart Cirkel ‘Verbinding in Vrijheid’

17 februari 2018 @ 11:00 - 17:00

€ 75

Onze Hart Cirkels gaan over RELATIES. Onze relatie met onszelf en onze relatie met anderen. In relatie tot anderen, leren we onze relatie met onszelf kennen. In het bijzonder in relatie met onze geliefde(n).

Onze Hart Cirkels gaan ook over BEWEGING, innerlijke beweging. Welke beweging wil mijn systeem, mijn lijf, mijn hart, maken? En welke weerstand houdt die beweging tegen? Hoe laten we relaties met anderen onze innerlijke beweging beïnvloeden? Hoe proberen wij de beweging van anderen te beïnvloeden?

Alles wat in de Hart Cirkel tot uitdrukking komt is een SPIEGEL van wat in onszelf beweegt. En wat in onszelf beweegt is een uitdrukking van wat in de cirkel leeft.  Elke dynamiek die actief is in onszelf en anderen wordt zichtbaar.

Het deelnemen aan deze Hart Cirkel geeft je de VEILIGE en open ruimte om alle delen in jezelf te ontdekken, ontmoeten en herinneren. Om je vrijheid terug te vinden, uit te breiden en te verankeren. En om in vrijheid te kunnen verbinden. Met jezelf, met anderen en met je geliefde.

Gegevens

Datum:
17 februari 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€ 75
Evenement Categorie:

Organisator

Verbinding in Vrijheid
Site:
www.verbindinginvrijheid.nl

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, Noord-Brabant 5674 AA
+ Google Maps
Telefoon:
+31 6 41378402
Site:
www.deverbindendefactor.net

Geef een reactie