Hart Cirkels

Je hoeft het allemaal niet alleen te doen

In Hart Cirkels komen we samen om te spelen, te oefenen, te onderzoeken, te ontdekken … om te zijn. Onze Hart Cirkels gaan over RELATIES. Onze relatie met onszelf. Onze relatie met onze geliefde.

Onze Hart Cirkels gaan over BEWEGING. Innerlijke beweging. Welke beweging wil mijn systeem, mijn lijf, mijn hart, maken? En welke weerstand houdt die beweging tegen?

Voelen we ons werkelijk VRIJ in onze bewegingen? Kunnen we ook vrij bewegen in verbinding? En kunnen we ons verbinden in vrijheid?

Deze Hart Cirkels zijn groepsbijeenkomsten onder onze (bege)leiding. We creëren een veilige “container” om helemaal onszelf te kunnen zijn en onszelf werkelijk te kunnen laten zien. Waarin alle delen van ons welkom zijn en we ook kwetsbaar kunnen zijn. De manier waarop deze bijeenkomsten openen en afsluiten biedt een bedding waarin uit ons hoofd en in ons hart en lijf kunnen komen en zijn. Waarin we elke beweging in onszelf kunnen voelen en uitdrukken en kunnen ervaren hoe die onszelf en de ander opent.

Het deelnemen aan deze Hart Cirkel geeft ons de veilige ruimte om alle delen van ons en in ons te ont-dekken, ont-moeten en her-inneren. Om je vrijheid terug te vinden. Om in vrijheid te kunnen verbinden. Met jezelf en met de ander.

UPDATE

Wij hebben onze Hart Cirkel activiteiten voor nu geparkeerd en focussen 100% op online coaching. De grondgedachte van Verbinding in Vrijheid nemen we daarin mee.